Odjel za zdravstvene studije

DIPLOMSKI STUDIJ - ONLINE UPISI 2020./2021.

ONLINE UPISI 2020./2021.

PRVA GODINA jednopredmetnog diplomskog studija SESTRINSTVO

(redoviti i izvanredni studij)

UPUTE ZA STUDENTE

 

Poštovani pristupnici/e,

 

Obavještavamo vas da će se upisi u prvu godinu diplomskih studija za sve studijske programe odvijati online.

Potrebno je u cijelosti ispuniti online Prijavni list i učitati (uploadati) sljedeće dokumente:

  1. skenirani primjerak obje strane važeće osobne iskaznice u PDF formatu
  2. obrazac za izradu e-indeksa/studentske iskaznice

 

Preduvjet za pristup online Prijavnom listu je posjedovanje važećeg Google korisničkog računa (Gmail). Molimo Vas da prije pristupanja online prijavnom listu pripremite skenirane primjerke dokumenata koje je potrebno učitati (uploadati). Datoteke je potrebno imenovati na način „ime_prezime_naziv dokumenta“, npr. „hrvoje_horvat_OI“ za osobnu iskaznicu, odnosno „hrvoje_horvat_iksica“ za e-indeks/studentsku iskaznicu.

Molimo vas da se za potrebe obrasca za izradu e-indeksa/studentske iskaznice sami fotografirate, vodeći pritom računa da fotografije budu primjerene svojoj svrsi (pripaziti na: oštrinu, osvjetljenje, bijelu pozadinu). Kao dobar primjer kako fotografija za studentsku iskaznicu treba izgledati može poslužiti fotografija s osobne iskaznice.

Studenti koji su preddiplomski studij završili na nekom drugom visokom učilištu uz prethodno navedene dokumente trebat će učitati (uploadati) i potvrdu o završetku preddiplomskog studija, prijepis ocjena te upisni list.

Napomena: Osim fizičkog skenera, za skeniranje dokumenata moguće je koristiti i bilo koju od besplatnih aplikacija za pametne telefone koja se nudi na Google Play Store/App Store.

 

Nakon ispunjavanja prijavnog lista vašu će prijavu pregledati djelatnici tajništva i povratno vam se javiti u najkraćem mogućem roku, a daljnja uputstva zaprimit ćete putem e-maila.

 

Upisi u prvu godinu jednopredmetnih diplomskih studija odvijat će se 1.-7. listopada 2020. za one studente koji su završili preddiplomski studij do 30. rujna 2020., a za one studente koji preddiplomski studij završe 1.-5. listopada 2020. upisi će se odvijati 8.-12. listopada 2020.

Upis u prvu godinu jednopredmetnih i dvopredmetnih diplomskih studija biti će moguć najkasnije do 16. listopada 2020.

Prijavnim listovima možete pristupiti putem niže navedenih poveznica (linkova). Napominjemo kako ista osoba obrazac može ispuniti i poslati samo jednom, stoga vas molimo da svoje prijave ne šaljete unaprijed, već da pričekate objavu konačnih rang lista i provjerite svoj rezultat na njima. Konačne rang liste biti će objavljene 30. rujna 2020. u 16h.

 

Prijavni list - Odjel za zdravstvene studije