Odjel za zdravstvene studije

Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu i promocija knjiga "Njezino veličanstvo Elena" i "Elena s autizmom u školu"

Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu i promocija knjiga "Njezino veličanstvo Elena" i "Elena s autizmom u školu"
Poštovani
 
u utorak 02. 4. u 18. sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru  održat će se svečano obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu u sklopu čega će održati promocija dvije knjige "Njezino veličanstvo Elena" i "Elena s autizmom u školu" autorice Marine Mađerić, majke djevojčice s autizmom.
 
Kroz obje knjige ova majka iznosi svoja osobna  iskustva, ukazuje na potrebu inkluzivnog djelovanja društva. Osim iskustvenosti, knjige doprinose edukaciji svih onih koji se bave ovom tematikom i koji žele dati svoj doprinos u radu s djecom s autizmom i ADHDom. 
 
Nakon svečane promocije u 20.30 pridružite nam se na Pozdravu Suncu koji će prigodno zavjetiliti kao znak podrške osobama s autizmom i njihovim obiteljima!
 
Pridružite nam se, poslušajte glas roditelja, svojim prisustvom doprinesite i osvjetljavanju Pozdrava Suncu i budite i Vi dio inkluzivne podrške djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.
 
Zahvaljujemo na Vašoj podršci
 
S osobitim poštovanjem 
Predsjednica Organizacijskog odbora 
2. Dana djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji
doc. dr. sc. Marija Ljubičić